Le Tala Fa'ailoga o le Bamboo Planet

O tatou uma o loʻo nonofo i le paneta e tasi, tatou te alolofa uma ma tulituliloaina mea matagofie, tatou te fiafia uma i nofoaga ola mama ma lanu meamata. Ae ui i lea, pe tatou te faia se mea mo lenei paneta miti pe na o le faʻatali mo le lalolagi e faʻaleleia na o ia?

 

O aso nei o loʻo mafatia lo tatou paneta i le tele o faʻaleagaina ma faʻaumatia i soo se mea: mauga o lapisi, afi vaomatua, faʻaleagaina o le sami, vevela o le lalolagi, ma isi.

 

O mea ola uma i luga o lenei paneta e vavalalata vavalalata ma nei taunuuga!

 

Afai o oe o matua o loʻo i ai pepe, atonu e te manaʻo e tuʻuina atu ia i latou le mea sili, e le gata o oloa, ae faʻapea foʻi ma lo latou nofoaga e nonofo ai i le lumanaʻi.

 

Afai e faaauau pea ona tatou lē amanaʻiaina lo tatou siʻosiʻomaga, e iai se aso o le a leiloa ai lenei paneta, ma e leai se mea e ō i ai a tatou pepe.

 

I le avea ai ma faavae o le Bamboo Planet, ua matou galulue i pisinisi tumama mo le silia ma le 15 tausaga. O la matou sini o le faia lea o napekini pepe mo le si'osi'omaga, saogalemu ma lelei ma isi oloa tumama mo lo tatou paneta.

 

Mo le tele o tausaga, matou te tauaveina le matafaioi o le faia o oloa tumama lelei. Matou te iloa mea lelei ma le le afaina e fai ai oloa lelei, a matou oloa 100%: LEAI KLORINA, LEAI LATEX, LEAI PRESERVATIVE, LEAI PVC, LEAI TBT, LEAI FORMALDEHYDE, LEAI PHTHALATES.

 

Matou te iloa o loʻo mafatia le tatou paneta i le tele o le filogia, e oʻo lava i oloa tumama o loʻo tatou faʻaaogaina i aso uma, e tasi le matua o le a lafoina sili atu nai lo le 250KG napepa faʻaaoga a le pepe e tasi i le paneta, e mafai ona e mafaufauina le tele o otaota mai le 140 miliona pepe i tausaga uma. ? Ma o nei nape fa'aaogaina o le a le mou atu e fa'avavau!

 

Mata'utia! O lo tatou paneta o le a sili atu ona palapala ma eleelea, leai se lanu meamata, leai se ECO, ma e le talafeagai mo le ola mulimuli!

 

Matou te iloa e leai se 100% eco hygiene oloa i le lalolagi i le taimi nei, ae o le mea e mafai ona matou faia o le taumafai lea i le mea sili e faʻaitiitia ai le filogia ma maua ni mea saogalemu moni. I le mae'a ai o tausaga o su'esu'ega, na i'u lava ina matou maua se mea fa'aola lelei atoatoa: alava bamboo. O le vaivai o le alava bamboo e lelei atoatoa mo le pa'u maaleale o pepe. Na matou mamanuina se napekini fou o le si'osi'omaga o lo'o iai mea e fai i alava bamboo ma isi mea fa'alenatura, ma fa'aigoaina o le Bamboo Planet. Ina ia maua fa'amaumauga muamua, sa matou faia ni fa'ata'ita'iga i la matou gaosiga mo le sili atu i le 168 taimi i totonu o le 9 tausaga, ma le tele o fa'ata'ita'iga o lo'o fa'aogaina i a matou lava pepe.

 

O uiga lelei e le tupu i le po, o le mea lea, matou te faʻaauau pea ona faʻatupeina le faitau miliona o tupe i suʻesuʻega ma atinaʻe i tausaga taʻitasi, matou te faia sina alualu i luma i tausaga taʻitasi e faʻaleleia atili ai a matou oloa, aua o la matou miti o le fausiaina o se paneta e tasi mo i matou uma, matou o le a tausisi e fai lenei galuega e faavavau.

 

O lea ua matou matua mautinoa lava e ta'utino atu o matou o le kamupani muamua na fa'atupuina le napekini pepe e fa'alelei le si'osi'omaga-o matou fa'atagaga uma ma Fa'ailoga Fa'ava-o-malo o le fa'amaoniga lea.

 

Bamboo Planet eco oloa, tasi paneta, o loʻo matou galulue .

 

Faamoemoe e mafai ona e auai mai ia i matou! Fa'amolemole su'e nisi fa'amatalaga mai la matou Facebook:https://www.facebook.com/DiapersBesuper 

fa'amatua fa'alesiosiomaga