Maketi napekini i le lalolagi atoa (mo tagata matutua ma tamaiti), 2022-2026 -

DUBLIN, Me 30, 2022 (GLOBE NEWSWIRE) – “Global Diaper (Ault & Baby Diaper) Maketi : I Ituaiga Oloa, Fa'asoa Fa'asoa, Tele Fa'aitulagi ma A'afiaga ile COVID-19 Fua'iga Su'esu'ega ma Va'aiga ile 2026." Ofo ResearchAndMarkets.com. O le maketi o napekini i le lalolagi atoa na faʻatauina i le $ 83.85 piliona i le 2021 ma e ono oʻo atu i le $ 127.54 piliona i le 2026. I le lalolagi atoa, o loʻo faʻatupulaia le pisinisi napekini ona o le faʻalauteleina o le iloa o le tumama o le tagata lava ia ma pepe. I le taimi nei, o le maualuga o le fananau mai i atunuʻu o loʻo faʻatupulaia ma le faʻatupulaia o le faitau aofaʻi o tagata matutua i atunuʻu atiaʻe o loʻo faʻateleina le manaʻoga mo napekini.
O le ta'uta'ua o napekini o lo'o fa'atupula'ia muamua ona o le fa'ateleina o le 'aufaigaluega a tama'ita'i ma le fa'alauteleina o le silafia o le tumama o le tagata lava ia ma tamaiti, aemaise lava i Amerika i Matu. O le maketi faʻaaogaina napekini e faʻamoemoe e tupu i le CAGR o le 8.75% i le vaitau o faʻataʻitaʻiga 2022-2026.
Avetaavale o le Tuputupu Ae: O le faʻateleina o le numera o fafine i le aufaigaluega e maua ai e atunuʻu le avanoa e faʻalautele ai a latou tagata faigaluega ma ausia le faʻatupulaia o le tamaoaiga, o lea o le a faʻateleina tupe maua faʻaaogaina, ma faʻateleina ai le tuputupu aʻe o le maketi napekini. E le gata i lea, i nai tausaga ua tuanaʻi, ua faʻalauteleina le maketi ona o mea taua e pei o le matutua o le faitau aofaʻi, tuputupu aʻe o taulaga, maualuga le fananau mai i atunuʻu atinaʻe, ma le tuai o aʻoaʻoga faletaele i atunuʻu atiaʻe.
Lu'itau: Fa'ateleina popolega fa'alesoifua maloloina ona o le iai o vaila'au fa'aleagaina i napekini pepe e fa'amoemoe e taofia ai le tuputupu a'e o le maketi.
A'afiaga: O le fa'atupula'ia o popolega i le si'osi'omaga ose mea taua e fa'aoso ai mana'oga mo napekini e mafai ona pala. O napekini biodegradable e gaosia mai alava e mafai ona pala e pei o le cotton, bamboo, starch, ma isi. O le mana'oga mo napekini biodegradable o le a fa'aosoina ai le aofa'i o maketi napekini i tausaga a sau. E talitonuina o suiga fou o maketi o le a faʻaosoina ai le tuputupu aʻe o le maketi napekini i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga, lea e ono aofia ai suʻesuʻega faifaipea ma atinaʻe (R&D), faʻateleina le taulaʻi i le manino o mea, ma napekini "atamai".
COVID-19 Impact Analysis and Way Forward: O le aʻafiaga o le faʻamaʻi COVID-19 i luga o le maketi o napekini i le lalolagi ua fefiloi. Ona o le fa'ama'i, ua fa'atupula'ia ai le mana'omia o napekini, aemaise lava i le maketi o pepe pepe. O le umi o le lokaina ua mafua ai se va faʻafuaseʻi i le va o le sapalai ma le manaʻoga i pisinisi napekini.
O le COVID-19 ua taula'i atu i oloa gafataulimaina ma ua suia ai le fa'amatalaga o le fa'aogaina o napekini a tagata matutua. O le maketi o loʻo faʻamoemoe e faʻatupulaia i se saoasaoa vave i tausaga a sau ma toe foʻi i tulaga aʻo leʻi faʻalavelave. A o faʻaauau pea le faʻalauiloaina o le aoga o napekini matutua, o le tele o kamupani tumaoti ua ulufale atu i le pisinisi a tagata matutua ma ua suia auala tau maketi i totonu o pisinisi. Fa'atauva Fa'afanua ma Atina'e lata mai: O le maketi o napekini pepa a le lalolagi e matua'i vaeluaina. Ae ui i lea, o le maketi napekini e pulea e nisi o atunuu e pei o Initonesia ma Iapani. Auai o taʻaloga taʻutaʻua i le maketi o oloa faʻatau, lea na faʻaalia ai le tele o gafatia o le maketi ma pulea le tele o tupe maua.
O le maketi o loʻo faʻalauteleina ma suia i le tali atu i manaoga o tagata faʻatau mo le tumama ma le vave faʻamago, faʻamago ma le leakage alualu i luma tekinolosi aʻo tuʻuina atu e le maketi pisinisi avanoa e faʻamautu ai faʻatauga mai le tele o ituaiga eseese o tagata faʻatau. O kamupani fa'atumauina o lo'o fa'atupuina fa'atekonolosi fou ma fa'ata'ita'i i mea fa'alenatura e maua ai le tele o sea maketi.