Besuper e Fa'ailoa Mea Lelei Pepe, Tagata Matutua, ma Fafine i le SobMaExpo 2023

Ua fiafia Besuper e fa'ailoa mai lo matou auai i le SobMaExpo (IPLS) 2023 o lo'o lumana'i, le Fa'aaliga Fa'ava-o-malo mo Gaosi Konekarate ma le Maketi Fa'ailoga Tumaoti. O le mea na tupu o le a faia ia Aperila 4-5, 2023, i SobMaExpo i Moscow, ma matou te tulimatai atu e faʻaalia a matou oloa ma auaunaga faʻatasi ma isi tagata gaosi oloa i totonu o le alamanuia.

 

I le avea ai o se kamupani e fa'apitoa i le tausiga o pepe, tausiga o tagata matutua, ma oloa tau tama'ita'i, matou te iloa le fa'atupula'ia o le taua o fa'ailoga tumaoti i le maketi fa'atau. E tusa ai ma le NielsenIQ, o igoa tumaoti e sili atu i le 13% o le tele o filifili faʻatau oloa a Rusia, ma o le vaega o faʻatau oloa tumaoti i le vaega e le o ni meaʻai ua matua faʻateleina i masina talu ai nei.

 

Matou te talitonu o le SobMaExpo 2023 o se avanoa sili lea e faʻafesoʻotaʻi ai ma tagata faʻatau oloa ma tagata e ona faʻailoga o loʻo sailia ni tulaga fou o le tuputupu aʻe i le alamanuia. E pei ona faʻaalia e le faʻaaliga i le tausaga talu ai, e sili atu i le 100 tagata gaosi oloa i le lotoifale ma faʻavaomalo na tuʻuina atu a latou auaunaga i tagata asiasi, ma o se numera faʻamaumau o le 2252 sui o le Private Label matagaluega o faʻatau oloa ma tagata e ona igoa na asiasi atu i le mea na tupu. O le Retail Connect summit, lea o le a toe faia i lenei tausaga, o le a avea ma se tulaga taua mo i tatou e talanoaina ai le faʻalauiloaina o se faʻailoga tumaoti, filifili se faʻailoga, faʻatulagaina le gaosiga, ma faatosina tagata faʻatau.

 

I Besuper, matou te faʻamaualuga i matou i le tuʻuina atu o oloa maualuga e fetaui ma manaoga tulaga ese o tagata taʻitoʻatasi. Matou te tuuto atu i le faʻalauteleina o la matou maketi maketi ma fesoasoani i le au faʻatau oloa e tausia a latou oloa faʻatau pe a maeʻa le o ese atu o nisi o ituaiga mai fafo mai le maketi a Rusia.

 

Matou te tulimatai atu e feiloai ma a matou aufaipisinisi, paaga faʻapitoa, ma tagata faʻatau i SobMaExpo 2023. Mo nisi faʻamatalaga e uiga ia matou oloa ma auaunaga, faʻamolemole asiasi i la matou upega tafaʻilagi www.besuperhygiene.com . Matou te fa'amoemoe e feiloa'i i ai!